Bufféer

anpassade efter årstiden

(minsta beställning 15 personer eller enl överenskommelse,
kan beställas mellan 1 april till 31 augusti om inget annat anges)

Vår till sensommar 2019

Vegetarisk buffé
Falafel med syrad (vegan)
Pintobönsallad med örter, sparris och citron (vegan)
Bakad gulbeta med fetaost, honung och rosmarin
Bulgursallad med ramslök, soltorkad tomat och rostad paprika (vegan)
Hummus på vita bönor (vegan)
Vitlöksdressing
Mixad grönsallad
Vårt eget bröd & vispat smör

165 SEK, per kuvert

Meny 1
Varmrökt ankbröst med hyvlad sparris
Glasnudelsallad med edemamebönor, soja, lime och chilli
Rostade grönsaker (efter säsong) med gräslöksvinägrett, rostade solrosfrön och parmesan
Bönsalald med kronärtskocka och basilika
Ramslökscréme
Mixad grönsallad
Vårt eget bröd & vispat smör

185 SEK, per kuvert

Meny 2
Wasabibakad lax med soja lime och sjögrässallad
Salami Milano och Lufttorkad skinka med parmesan och soltorkadtomat pesto
Grillad zucchini med vitlök, persilja och rostade solroskärnor
Fyra Skånska gryn med citron och oregano
Rökt paprikacréme
Mixad grönsallad
Vårt eget bröd & vispat smör

195 SEK, per kuvert

Extra tillägg
Smördegsbakelse med spenat, fetaost och vitlök
Grönsakspaj efter säsong
Bakade rödbetor med getost, honung och persilja

30 SEK, per tillägg och per kuvert

Ovanstående priser är angivna exkl. moms